Dagboka: EMs drømmeellever

BiVzLdvYeH9pZLVm3jqGBQdmQFAzVXpkK2PNKiJflmGwEMs siste dag, den store finaledagen! I dag møtes Frankrike og Portugal for å gjøre opp om EM-tittelen!

Dette har vel på mange måter vært askeladdenes mesterskap, det er jo sjarmerende å se Wales og Island underholde oss alle sammen.

Vulkanen og Will Grigg er to ting som sitter best igjen hos undertegnede, men nå må vi få EMs beste spillere satt sammen i en 3-5-2 formasjon, dog noe offensiv, da ingen backer har gjort seg fortjent til plassen på dette laget som garantert hadde vunnet heile driden!

Keeper:

Hugo Lloris – sprer trygghet og har hatt noen sjuke redninger, hard kamp med Buffon på dette laget, men Frankrike spiller finale, ikke jinx dette i kveld Lloris!

Stoppere:

Bonucci – en utrolig komplett stopper, spesialkompetanse i en høyrefot som er like dødelig som min egen.

Boateng – strør pasninger med både høyre og venstre, hurtig og god duellspiller, selvskreven!!

Pepe – avskyelige Pepe har vært strålende, når han legger fra seg unotene så er han jævla god!

Midtbane (fra venstre):

Bale – lederstjerne på et lag som har sjarmert oss, han har vel på egenhånd sørget for at Man City stiller med ny keeper neste år!

Matuidi – slaven må med, denne mannen er fantastisk. Han har fått Kante til å se stillestående ut. Matuidi er førstemann på arket når Deschamps setter opp finalelaget litt!

Kroos – mannen som ikke har bommet på en pasning siden siste juniorkampen for Hansa Rostock. Kroos oser klasse!

Pogba – startet litt nervøst, men har spilt seg opp ila mesterskapet! Nå kjenner vi igjen mannen med det elleville tilslaget og det drivet vi ikke har sett siden Erik Hoftun satte “fart” for en mannsalder siden. Pogba kan som førstemann bryte milliarden i overgangssum, det er ikke penger ut vinduet!

Payet – for en mann. Han ser til tider litt chubby ut, men er fantastisk. Kanskje ikke best defensivt, men veier opp med drømmemål og lekre målgivende. Sorry Bye, denne mannen er moden for mer enn West Ham 🙂

Spisser:

Griezmann – med all sannsynlighet blir han EMs skytterkonge, da er du med på dette laget uansett. Men griezmann har gjort seg fortjent til dette. Han er rask, klok og utrolig lett på foten, det virker som han “flyr” rett over gresset!

Ronaldo – portugals lederstjerne har ledet sitt hjemland til finale. Han skyter på alt som rører seg, men fortjener en plass her. Fysikken hans begynner å bli skremmende!

Trener:

Lagerbäck – sier seg selv, Island slo ut England og spilte seg frem til en kvartifnale. Island har ikke så mange å ta av, men når alle i troppen er villig til å dø for resten av troppen så har Lagerbeck gjort noe riktig.

Er kanskje ikke helt tilfeldig at byen Leicester har omtrent like mange innbyggere som Island, der var varselet jeg glemte i mine tips! Lagerbeck er nå ledig på markedet, kanskje Semb burde plukke opp røret og høre hva den mannen skal ha for å få Norge til et mesterskap?

På vegne av alle tippere vil jeg takke teamet bak denne fantastiske tippekonken! Dere gjør EM bedre og vi gleder oss allerede til VM om 2 år.

Men la oss først glede oss til 50 meters luftpistol, moderne femkamp og Judo.. OL sparer ikke på godbitene i år!

Over og ut,
Christian Kleiv
22. plass før finalen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: