Dagboka: Et någet tullete EM

lx-m46-iso-edit-wal-robson-kanu-hig

At klubbløse walisere gjør dette går bare an i tulle-EM.

Europamesterskapet
Jeg går ikke rundt grøten. Dette mesterskapet har vært meget skuffende. 24 lag er for mye. Innsats og tilfeldigheter har overgått kvalitet og finesse. Spillere fra engelsk nivå 2 har vært med å dominere EM. Ungarn tok 7 poeng i gruppespillet. Nei, dette var et tøysete mesterskap. De fleste av toppnasjonene har vært langt unna det nivået jeg håpet på. Tja, kanskje er folkeligheten slik at suksessen til Wales og Island er noe vi koser oss med, men det betyr også at de som virkelig skal kunne spille fotball har prestert ræva.
Heldigvis så kommer det beste laget til å vinne EM på søndag. Frankrike har gjennomgående vist en del kvaliteter som er en europamester verdig, og la oss for all del ikke håpe at sjarmtrollene fra Portugal finner på å stjele dette i finalen.

Konkurransen
Takk gud for at vi har EMTIPS. Eneste grunnen til at jeg har orka å sitte kveld etter kveld å følge med. Som vanlig så har vi fått flere lederskifter de siste dagene inn mot finalen, og med bare finalen igjen er det altså Dagfinn Liljedal Elverum som overtar ledelsen. Dagfinn har Frankrike som europamester og har også andre kategorier som kan treffe etter finalen på søndag. Toer Rune Tovsrud hadde Tyskland som vinner, men har Griezmann som toppscorer. Redaksjonsbror John Bjørnersen innehar tredjeplassen med Frankrike som vinner, og med Griezmann som mesterskapets siste målscorer.
Og det er imponerende at 8 av de 10 øverste i konkurransen har Frankrike som vinner av EM. Det gjør det mindre sannsynlig at det kommer noen utenfor topp 10 og spurter inn til seier, men det er ganske mye poeng som skal deles ut på søndag, så det blir en thriller til siste slutt.

Av Mads Magneson Edland – surpomp med sterkt nedadgående fotballinteresse

dscn1436

Når fotballen ikke innfrir, ringer Mads til Naree Thai. Han vet de leverer varene.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: