Dagboka: Som to dråper vann

2469991Nei, dette skal (dessverre) ikke handle om Marcus & Martinus. Men faktisk om Mads Magneson Edland, også kjent som EMTIPS-redaksjonens sekretær. Også kjent som EMTIPS-redaksjonens minst arbeidende medlem. Men nå har vi endelig funnet ut hva årsaken er! Mads er nemlig i Frankrike!

For tenk på det: Mystisk stillhet fra den ellers så taletrengte herr Edland inntreffer akkurat idet EM starter. Ja, kanskje Mads er parkert foran tv-en og sitter for seg selv uten behov for å snakke med folk verken over nett eller på ordentlig, men den mer interessante forklaringen er at Mads er keeperen til Spania – og holdt nullen mot Tsjekkias stjernegalleri gjeng med Tippeliga-rejects i dag. Han er i hvert fall veldig lik?

mads

Og du vet du vil ha det: Her er resten av EMTIPS-redaksjonens EM-dobbeltgjengere!

Ståle Bjørnersen: Andrés Iniesta

Hissigpropp fra Hallingdal og ballkunstner fra Spania. Samme utseende. Ståle har kanskje en mer aggressiv stil på banen enn sin mer finslepne spanske dobbeltgjenger, men de maskuline øyenbrynene deler han med sin Camp Nou-baserte kollega.

ståle

Ola Nymo Trulsen: Jamie Vardy

Min bedre halvdel utbrøt under Englands oppvarming forleden at «du og han der er begge styggere versjoner av Ryan Gosling!» da Leicesters målmaskin kom i ruta. Det er greit, det.

ola

Vegard Flemmen Vaagbø: Mërgim Mavraj

På Nordvestlandet var det et knippe spanske sjøfarere innom for noen hundre år siden og la igjen en chunk digg arvemateriale. Tidens tann har tært på spanskesæden og blanda ut med solid norsk DNA har den gitt oss praktvestlendinger som Mags Hoseth og EMTIPS’ head honcho Vegs Vaagbø.

I EM ville Vegard liknet på hvem som helst i den greske troppen, men de er ikke med. Så da ble det en tilfeldig utvalgt fra troppen til Italia Albania i stedet, nemlig 1. FC Köln-stopper Mërgim Mavraj.

vegard

Audun Rundberg: Raul Mereiles

EMTIPS-redaksjonens IKT-overhode Audun har sort belte i datakort, men også et plettfritt velpleid skjegg og en flott lugg. Det gjør ham til den i tipsecrewet som i størst grad kvalifiserer til å være en hipster (sorry Mads, men skaff deg bedre skjegg). Men undertegnede måtte ty til internetthjelp for å finne en EM-hipster.

Google mente Daniel Sturridge var den hippeste, men av åpenbare årsaker kvalifiserte ikke han til å likne på Audun. Så valget falt på nestemann, Portugals Raul Mereiles. Som med sitt Game of Thrones-aktige skjegg lett kunne vært Auduns enfant terrible-tvillingbror.

audun

Vet du om EMTIPS2016-deltakere som er prikk like EM-spillere? Bruk kommentarfeltet!

Av Ola Nymo Trulsen, vinner av lanterne rouge i EMTIPS2012 og for tida nummer 114 i EMTIPS2016

Advertisements
Tagged , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: